rouwVOORBIJrouw

Edith Aerts        Holistische rouw - en verliesconsulent

​​


Blog

overzicht:  volledig / samenvatting

Toeval bestaat niet!

Geplaatst op 29 mei, 2019 om 13:20 Comments reacties (33089)
Toen ik me gisterenavond op de valreep wilde aanmelden voor een lezing, kreeg ik te horen dat deze volzet was! Een lichte teleurstelling overviel me maar onmiddellijk daarna wist ik dat de dame in kwestie me ging terugbellen. Waar dat gevoel vandaan kwam, weet ik niet maar het gebeurde wel... Even later belde het nummer dat ik een kwartier eerder gecontacteerd had terug met de melding dat er een plaats was vrijgekomen! Ik kon niet anders dan denken dat ik daar moest zijn! Het werd een aang... Lees de volledige post »

Kattenwijsheid

Geplaatst op 9 mei, 2019 om 5:50 Comments reacties (13375)
Wat kunnen wij mensen nog veel leren van de natuur en de dieren....en in het bijzonder van katten! Daar, waar wij ons druk maken over dingen, die vaak niet eens belangrijk zijn, zijn katten heel relax! Het maakt voor hen niet uit wat er die dag op het programma staat! Wat ze wel of niet mogen, welk eten ze voorgeschoteld krijgen, in welke zetel ze wel of niet mogen liggen, met welke speeltjes ze mogen spelen en dewelke niet onder de noemer speeltjes vallen... Daarmee wil ik niet zegg... Lees de volledige post »

GO WITH THE FLOW

Geplaatst op 26 januari, 2019 om 7:05 Comments reacties (14393)
Terwijl wij mensen de hele dag hollen en slechts af en toe tijd maken voor onszelf, staan deze vrienden (of vriendinnen) gewoon in de wei. (FOTO VAN LAMA'S) Terwijl ik deze notitie schrijf, staan ze er waarschijnlijk nog steeds.....Ondertussen zijn er nog meer mensen langsgekomen die ze eens goed bekeken hebben (want ja, ik voelde me best wel bekeken toen ik ze vastlegde) Misschien hebben ze daar zelfs onderling plezier in. Want die wandelaars, mezelf inclusief, zijn ondertussen weer verder ge... Lees de volledige post »

CIRCLE OF LIFE

Geplaatst op 25 januari, 2019 om 20:05 Comments reacties (11374)
Iedereen leeft zijn eigen leven en iedereen tracht dit te doen vanuit zijn eigen goeddunken! Voor de ene kan het niet snel genoeg gaan, de ander neemt graag uitgebreid zijn tijd....Volg je eigen tempo, alleen dan haal je voldoening uit datgene je wil bereiken! Het heeft geen zin om de sneltrein te nemen als je liever te voet gaat omdat je dan meer van het landschap ziet. De reis ergens heen is soms veel belangrijker dan de bestemming...Niemand kent zijn uiteindelijke bestemming...De ene dag... Lees de volledige post »

VEILIG PLEKJE

Geplaatst op 24 januari, 2019 om 8:00 Comments reacties (6447)
Veilig plekje Rouw Voorbij Rouw�?·Donderdag 24 januari 2019 Waar is jouw veilig plekje? Hoog en droog zoals het vogeltje in een huisje. Op deze manier heb je een overzicht over alles wat er rondom je gebeurt maar zien ze jou niet...Behalve degene die je willen zien! Zij die je echt kennen en je waarderen om wie je bent, weten je ook hoog en droog te vinden maar zij die niet willen kijken zullen je niet zien...Hoe belangrijk is het echter om door iedereen (graag) gezien te worden? Trek je ... Lees de volledige post »

JOUW SPOOR

Geplaatst op 23 januari, 2019 om 11:30 Comments reacties (14283)
Ik wandel zo ongeveer elke ochtend in een prachtig stukje natuur niet ver van ons huis! ZIE FOTO ROUW EN VERLIES Toen ik vanmorgen dit beeld zag, kwamen er allerlei vragen bij me op die ik bijzonder graag met jullie wil delen: Zoals je ziet zijn er meer sporen en niet allemaal mooi naast elkaar of achter elkaar maar gewoon kris kras door elkaar heen....kleine, iets grotere en grote afdrukken....Maar welk spoor zou het jouwe kunnen zijn? Volg jij het pad van je hart? Loop je je eigen weg o... Lees de volledige post »

Rss_feed